Test ovulasi

Hai mommy.. boleh tahu ni positive ke negative? Test dalam masa 1mins trus naik line samar.. Tapi lagi 2 hari nak period dah... confuse pula 😅 #jangankecamjustbertanya #ingintahu

Test ovulasi
1 Balas

Ovolasi start test hari ke 10@11 dari hari pertama period.. Klu tgk pun negetive ni.. Dia klu hari awk betul subur akan naik sama terang lbh krg cam tu... Tu yg sy tahulah😊 Klu nak period.. Blh try guna upt.. Kot ad rezeki kan... Mg awk n sy dikurniakan rezeki zuriat... Aamiin