pregnancy test

Hai nak tanya . Bile boleh check pregnancy test ea selain dari kite lewat dtg period ? Lepas hari ovulasi tu bile mase yg sesuai untk check pregnancy test ? Mohon pencerahan . #newbies

3 Balas

10 hari lepas ovulasi dah boleh cek sis. Tapi utk lebih confirm, tunggu missed period sbb kadang awal2 tak boleh nak detect 😁

Lebih baik cek selepas lewat period. Sy pernah cek awal dpt double line tpi samar last2 period turun. Kecewa sangat.