Kos ECV hospital kerajaan

Minggu ni doktor KK suruh pergi hospital kerajaan untuk ecv sbb baby songsang brapa ye kos bayaran ecv 😥

1 Balas

maaf puan sy kurang psti berapa kosnya .mcm sy dlu buat ecv kemudian bersalin czer smua bil sekali dgn warded mcm sy dlu kelas 3 warded 3 hari ecv dan bersalin czer dlm 150 ke 300 rsnye sy pun lupa sbb dh lm...tp ms tu taun 2019....pe kata puan try col hsptl tnye ttg ni..suh sambungkan bhagian billing department..mg dpmudahkan segalanya..aamiin..