Pada minggu ke berapa anda melahirkan bayi anda?

Voice your Opinion
36 minggu
37 minggu
38 minggu
39 minggu
40 minggu
Selepas 40 minggu

1507 respon

31 Balas

Anak first terlebih masak dalam perut. Suka dia dok dalam. Ketuban tak pecah, darah takde. Tahu2 sakit contraction 😄

Ank sulung 39 mggu n ank kedua over due 1ari n skg tggu yg ketiga.. Hrap2 dipermudahkan urusan brslin nti..

My 1st kid - 36weeks 2nd - 37weeks 3rd - 38weeks 4th - 35weeks 5th - 37weeks 6th - 37weeks 5days

preggy kali ni 36 minggu dh trn tanda.x lama pun tggu trs deliver.😃

1st girl 40week+4day 2nd girl 41week 3rd Boy 39week+5day

Anak 1st- 39w5d, 2nd-38w4d,3rd-41w,4th-38w

37 weeks #TAPsupermoms #TAPactiveusers

tiada dlm list...sy bersalin pd 34week

Insyallah suatu hari nanti doa kan sayaaa

1y ago

InsyaAllah sis... Allah Maha Kaya. Moga dipermudah urusan & dikurniakan rezeki anak buat sis & suami. Aamiin ya Mujib.

#TAPactiveusers #TAPSupermoms