Minggu ke berapa dah boleh cuci rambut?

Minggu ke berapa berpantang boleh cuci rambut?kulit kepala dah start gatal..

5 Balas

dari day 1 pantang dah boleh cuci. mandi kerap pun boleh. cuci rambut setiap kali mandi pun boleh. takde istilah masuk angin ke apa. kebersihan kena jaga. keselesaan kita lagi penting.

Lepas bersalin pun dah boleh cuci rambut..cuci rambut, segar rasa..kebersihan pun terjaga..

3 jam lepas bersalin dah mandi cuci rambut sekali. Segar terus. Haha

Balik dari hospital terus cuci, sbb rimas 🤭🤭

dekat hospital lg dah mandi cuci rambut..