Kedudukan bayi

Minggu ke 18 kedudukan bayi mcm mana ya. Masih betul2 di atas rahim atau dah ke atas sikit?

3 Balas

Saya belum scan lagi so tak tahu maksud sis. Lagi 2 minggu cmtu scan. Tapi skrg nk masuk 16w boleh rasa baby duduk dkt mana. Maybe sbb sy kurus & perut x tebal. Anak saya suka duduk area bawah dkt pubic tu & atas sikit tapi still area bwh pusat sbb dia masih kecil kan. Anak saya ikut selesa dia nak duduk mana nanti dia ubah2 posisi. Hihi.

atas rahim? baby ada dalam rahim ye. rahim akan membesar = baby membesar dalam rahim tu.

Atas rahim tu mcm mana puan?