kedudukan kepala bayi minggu ke 22

Bagaimana kedudukan bayi minggu ke 22 ?

41 Balas

last scan saya buat 21w. dr kata kepala kat belah bawah. uri ditempat yang sepatutnya. harap urusan kita ibu2 dipermudahkan.. amin

Kandungan sy yg lepas bby songsang dr awal smpai 39w.. kbtulan hari isnin baby pusing dan haru jumaat minggu yg sme bby dh kepala kbawah.m Alhamdulillah dpt normal 🤲

saya juga 22 weeks, minggu lepas scan kepala baby saya di bawah kaki diatas..dh boleh rasa menendang saja bahagian atas..huii tak lena saya..heee

2y ago

sy pon 22 w. aktif menendang dah

sya juga 22 minggu baby banyak pergerak bila waktu mlm👶👶🏼💓

tadi sy scan 22week doctor cakap kepala atas . tak smpai 5 minit kepala pusing bawah dh 🤣 sebab ruang banyak lagi jadi anytime dia boleh pusing2.. harap2 akan duduk biasa

normal ke ttba mual dn muntah dtg pda Hamil 5 bulan lebih

1y ago

saya dari first pregnt sampai nak msuk 6 bln langsung tiada mual tapi kerap sakit kepala 😖

sya dh 22 week dh brapa kli scan tpi baby x bgi nampak girl ka boy 😄malu2 pla.. excited jgk nk tw tpi hampa...

2y ago

sma la sis...hehe

saya dh 28week kepala baby masih lagi sebelah kanan .. doc ckp ,,xpe lg masih ad masa lg utk berpusing ,, xyah jumpa bidan utk urut semua ..

cam saya..saya rasa sometime kat bawah...sometime kat sebelah kiri..sometime sebelah kanan..sometime perut timbul..sometime bulat...sometime senget..sometime perut kecik..xtau lah naper perut kdg besar kadang kecik😅😂

1y ago

saya pun mcm tuh juga 🤣

depends la sis. seeloknya di bwh. ada masa lg utk baby berpusing. so jgn risau kalau songsang.