Tadi Sy scan doktor kata xde degupan jantung, doktor kata 80pertus gugur....Usia kandungan baru 10

Minggu, Ada kemungkinan tak baby masih ada? Tolong doakan saya baby saya masih ada....Tak berhenti air mata ni

1 Balas

minta pandangan doktor lain sis..jangan pergi 1 doktor sahaja

4w ago

Dua org doktor kata takde denyut jantung....dua2 klinik kerajaan....perlu ke saya ke klinik swasta? sebab ada juga kata 10 minggu ke atas baru nampak jantung