Saya dh 37minggu3hari blm ada tanda2 bersalin tapi dah 3hari rasa air keluar sikit2 skli Kepuithan..

Mil sy suruh tggu tanda baru gi hospital.. Mcm mana ye ibu2 sy delima

2 Balas

Sebaiknya pergi ke hospital. Bukan nak menakutkan tetapi saya ada kenalan yg abaikan air ketuban dia leaking for a week. Anak yang sepatutnya sihat jd tak sihat sbb jangkitan kuman dkt otak (cerita kes ni dkt your mil) harap dia faham

air keluar sikit2 tu mungkin air ketuban. kenapa tak terus cek dekat klinik. kalau ketuban leaking, bahaya biar lama. pengalaman sy dulu, leaking terus dapat warded. 24jam kena bersalin kalau tak kena induce

1y ago

sy memang nk gi klinik Kak.. tp Mak mentua ckp tggu dulu😞