Minyak selusuh

MIL nak bagi minyak selusuh. Selalu saya dengar air selusuh, minyak jarang dengar. Tapi berdasarkan apa yg saya dengar doktor atau nurse tak galakkan minum air selusuh. Tp suami saya suruh ikut je tips orang tua. Masalahnya saya takut,,,sbb saya baca macam2 pasal effect minum air selusuh. Tapi kalau tak ikut tips MIL takut nanti suami saya marah. Mcm mana ya?

6 Balas

ambil tp xpayah guna. utamakan diri awk. yg nk bersalin tu awk. yg menahan sakit tu awk. klu dorg tanya, xpayah jawab..