Air selusuh

Assalamualaikum mommy ii sekalian.. Morning.. Nak tanya pengalaman mommy ii yg pernah minum air selusuh waktu beranak macam mana? Sebab dengar dari kawan saya macam teruksangat lepas dorang minum air selusuh sampaikan ada yang larang saya minum air selusuh time nak besalin nanti 😐 cuba cite sikek pengalaman nye, nak tau jugekk #32weeks_preggy

1 Balas

wslm..air slusuh nie molek jea sbnar nya..tak teruk..cuma wktu kita mnum dlm botol..pnutup botol tdi jgn di ttp..sbb bile ttp ia ibrat ttp pmbukaan jlan kita..so bila mnum biar kan pntup botol tu trbuka..tu kata mak mertua sya..sbb dia bidan..