Btul ke lepas minum air gula, sementara tunggu 2jam xboleh minum air, nanti bacaan gula tinggi.

27 Balas

Saya punya la tahan hari tu, sbb tak tnya nurse boleh ke tak, and nurse pun x bagi tau, hahaha, laju je kluar klinik, adik pick up kat klinik pun jalan terhuyung hayang sbb rasa pening,Sampai rumah rasa tekak msam je mgkin bercampur dgn angin puasa tuu, hehe, tahan nk muntah je, last2 terlenaa, smpai ke sudah x minum air kosong🤣. Bangun2 trus ke klinik amik drh blik lps 2 jam tuu, Alhamdullilah tak sngkut.