salam semua

mggu lepas sy pergi scan utk nk tau berat baby berapa..berat 2.6kg/34w..masa doktor scan dia bgtau xbalance,badan baby mmg ikut mggu tp kepala baby besar spt 38w..3 doktor masuk bilik utk scan nk kepastian..semua jwb sama..masa tu tahan nangis je,xnak nangis dlm bilik doktor..khamis nanti kena jumpa pakar kat hospital..sebelum ni sy p buat detail scan semua ok je,masa scan 29w pun xder apa2..sy jg pernah p scan kat swasta nk tau knapa baby selalu mengeras tp doktor ckp semua ok..mmg kluar bilik doktor merambu2 air mata..macam2 sy pikir..doakan sy kuat,apa2 keputusan nt harap sy redha😢😢

2 Balas

InsyaAllah tiada apa² puan...mcm k.ipar sy, mcmni la keadaan dia.. smpai jmpa pakar.. bila lahir elok comel je baby putih mulus.. semoga ianya hnya aggaran doktor yaa, semoga ank puan dn puan sihat² selalu hndknya... don't think too much..😘🥰

1y ago

InsyaAllah semoga dpermdhkn segalanya

scan tu semua anggaran je. and setiap ultrasound scan tu berbeza2. kalau 10klinik awk pegi, awk akan dpt mcm2 ukuran and berat bby berbeza nanti. so jgn risau.