Brain scan

Nak tanya pengalaman mommy kt sni. Hri tu sy scan 18week. Everything is fine. Tp doktor bgtau dlm tempurung kepala xnmpak pape. So kena refer pakar buat detail scan next week. Mmg blh nmpak jelas ke brain baby ble scan 18week? Risau sgt ?

7 Balas

Sy x pasti blh nampak ke tak. Baru ni sy ada scan. Sama 18weeks. Tp doc just ukur size saja. Tunjuk kaki, tangan, perut dan heartbeat. Tak mention apa2 selain tu. Hopefully everything is fine for you and your baby.

5y ago

Tq sis for the dua. May God bless u too. This my first pregnt.

Scan detail ke sis... sebab sy scan detail memang doctor bg tau semua. Otak kiri kanan, bibir baby tak sumbing, tak ada sindrom check hidung baby, tempurung smpi jari semua doctor nmpk. Cuba sis try scan detail

Yer, boleh nampak jelas brain dlm 18 weeks. Dah 27+ weeks nanti brain tak nampak dah. Kalau ikut my scan images lah...

Smoga bby sis sht2 shja..jgn risau sis..doa byk2 In Sha Allah evrythng wil be fine

Hai sis...cm mna kandungan sis...dr ckp apa

Semoga baik2 aje Kandungan awk Aamiin..

Buat detail scan... Dlm 21w - 24 w