Hanye meluah

Mesti bestkan anak takde masalah kurang berat badan, tak susah membuang, takde orang cakap kepale kecik ni, badan tak semangat. Mesti bestkan susu tak drop so tak perlu try and error bagi fm. Mesti best kalau takde semue tuh. Hahaha pape pun saye bersyukur anak saye sihat walafiat ☺️

10 Balas

anak sy skg umur 2y6m. berat badan 9.8kg. sedangkan makan ok. masih menyusu fernleaf fullcream. tapi tu la,berat badan maintain naik sikit2 ja.masih review nurse+doc KKIA sebab underweight,penat masa menunggu review.tapi tetap bersyukur cz anak aktif ja