Hanye meluah

Mesti bestkan anak takde masalah kurang berat badan, tak susah membuang, takde orang cakap kepale kecik ni, badan tak semangat. Mesti bestkan susu tak drop so tak perlu try and error bagi fm. Mesti best kalau takde semue tuh. Hahaha pape pun saye bersyukur anak saye sihat walafiat ☺️

10 Balas

anak sy yg ketiga ni, elok makan dan minum susu fm. tp berat badan dia tak naek2. jemu dgn reaksi org menyibuk kata bby kurus sgt🫠🫠 dari bby smpai la 1tahun 4bulan da dia. maintain badan kecik.