Hanye meluah

Mesti bestkan anak takde masalah kurang berat badan, tak susah membuang, takde orang cakap kepale kecik ni, badan tak semangat. Mesti bestkan susu tak drop so tak perlu try and error bagi fm. Mesti best kalau takde semue tuh. Hahaha pape pun saye bersyukur anak saye sihat walafiat ☺️

10 Balas

Feel you. Saya fully bf, masa baby anak saya debab, masa umur 9bulan dah susut sebab dia demam. Tu first time dia demam. Sejak dari tu nak naik berat agak susah, tapi masih okay. Bila jumpa orang, mula la. Macam2. Pastu anak tak makan nasi pun jadi isu. Pakai baju itu ini jadi isu. Bercerita macam dia tu mak kepada anak saya. Kita ni jenis diam. Sabar tau. Kita je tahu anak kita macam mana. Penat, effort kita uruskan anak, orang lain tak tahu, orang2 ni pandai cakap dan condemn je. Serba tak kena. Memang camtu lah kan, apa yang jadi dekat anak, semua salah mak. Betul, saya pun bersyukur anak saya sihat walafiat. Stay strong ibu!