Hanye meluah

Mesti bestkan anak takde masalah kurang berat badan, tak susah membuang, takde orang cakap kepale kecik ni, badan tak semangat. Mesti bestkan susu tak drop so tak perlu try and error bagi fm. Mesti best kalau takde semue tuh. Hahaha pape pun saye bersyukur anak saye sihat walafiat ☺️

10 Balas

Hi awak.. awak x kesorangan, rmi je parents yg ade msalah mcm nie.. sye mampu bf smpi sbulan je lps tu full fm.. org mengata tu x yah ckp la.. peg kk pakej dpt cramah lg.. down tu of coz.. tp ape pun jd jgn salah kn diri sendri.. kte lg rse down ble org skeliling keep pointing kt kte kn.. its ok sis.. i know u have done ur best.. u r a gud mother..