Hanye meluah

Mesti bestkan anak takde masalah kurang berat badan, tak susah membuang, takde orang cakap kepale kecik ni, badan tak semangat. Mesti bestkan susu tak drop so tak perlu try and error bagi fm. Mesti best kalau takde semue tuh. Hahaha pape pun saye bersyukur anak saye sihat walafiat ☺️

10 Balas

Semua parents ada masalah tersendiri?. Sentiasa berlapang dada dan bersyukur. Kalau awak terkesan dengan kata2 orang, abaikan. Masuk telinga kanan, keluar telinga kiri, jangan simpan di hati. Sentiasa rujuk dengan paediatrician soal kesihatan dan tumbesaran anak.

7mo ago

stuju..