Komen kenangan yang paling anda tak dapat lupakan dengan guru anda.

Mesti ada satu atau dua memori kita sebagai seorang pelajar dulu kan?👩‍🏫 Jom komen kenangan apa yang paling tak dapat dilupakan oleh anda dengan guru anda 😇

Komen kenangan yang paling anda tak dapat lupakan dengan guru anda.
7 Balas

kenangan yg tak dapat dilupakan masa darjah 4, cikgu lantik jadi pegawas walaupun mase tu rase macam tak layak je..sehari sebelum masuk hari persekolahan , 1 baju pengawas takde, cikgu tolong ukur dan jahit buatkan utk saya.. terima kasih banyak cikgu.. jasa cikgu sampai sekarang saya ingat.. tiap tahun tak miss mesti raya rumah cikgu.. 2 tahun ni je tak berpeluang nak balik.. semoga semua yang bergelar cikgu diberikan kesihatan yg baik utk mendidik anak² murid..selamat hari Guru.

Selamat hari guru. Banyak sangat 😅. Mungkin salah satu nya kena denda

kena masuk bilik kaunseling sebab buat masalah

3y ago

alamak. min dulu pon pernah masuk😆

Kena cubit perut sebab tak ingat sifir

selalu puji dengan I😅

selalu Puji kelas lain

kena punishment