Adakah anda pernah merotan, ketuk tangan atau mencubit untuk mendidik anak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4801 respon

18 Balas

Mmg di praktikkan utk memberi pengajaran, tapi tidaklah sampai mencederakan. Biasanya bila kesalahan yg sama berulang kali 3 baru anak akan merasa rotan. 1. Tegur 2.Nasihat 3.Rotan dan marah.

Anak start 3y baru berani cubit n rotan Below 3y xpernah buat

Anak baru umur 4 bulan, belum pernah lagi

Ye ada untuk disiplin kn ank

Skadar untk mengajar..

tunggu umur yg sesuai

Ye mmg pernah..

Ya. Cubit sikit

jgn smpaii lh

Ketuk tangan