Rancang tapi lekat

Merancang tapi lekat.. Macm mna ni... Rancng la mcm mna pun kalau Allah nak bg. ?. Ada ke yg sama dengan saya. ?

Rancang tapi lekat
11 Balas

Betul sis kalau Allah nk bagi rancang mcm mana pun tetap lekat jugak. Hee, Alhamdullilah rezeki. Saya doc srh amik prncg lepas gugur kali kedua, tapi tak nak sbb saya tk pernh ada ank lagi, so mmg tak amik takut kacau hormon, tapi lepas 3 bulan gugur kali kedua, Allah bagi rezeki lagi, syukur sngtt.