Adakah anda merancang untuk mempunyai anak berapa ramai dengan pasangan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3308 respon

19 Balas

Kalau ada rezeki nak sepasang . Boy n girls . Teringin anak first ni lelaki . Tapi husb cakap tak apa girl or boy mana mana boleh sebab kami nak dapatkan yang pertama ni pon susah macam macam mulut orang sekeliling alhamdulillah dekat birthday 5 hari bulan 10 tahu2 tengah pregnt 6w 😭

Plan 3 Org .. Tapi Bila Tengok Adik Beradik Husband Ramai , So Terasa Macam Nak Ramai Pulakk .. Best N Meriah .. Sekarang Tengah Pregnant Anak First .. hhehee

biasa memang ada. Selebihnya kita berserah, kalau ada rezeki..ada je. kalau tak ada..tak apa🤭

Plan 5. Bila 2nd pregnancy mabuk teruk ni. Terus rasa, 2 sajalah 😂

dapat sorang ni pun dah Alhamdulillah..tupun 6tahun tunggu . ♥️

3 org cukuplah, quality over quantity

Plan first. Action later 🤣🤣

rezeki Allah ...terima je...

tak tahu #TAPactiveusers

5. meriah sikit raya