potong rambut

menyampah nyer dgn mitos mgarut org tua2 ni kata xleh potong rmbut time prgnt.. Diorang xtahu kita time prgnt ni panas yg amat badan kita,,mudah brpeluh,rimas dgn rmbut pnjg, sampai gtal2 kpla..nk mgamuk pun ada time bdn panas. Mereka ni sibuk duk ckp mgarut potong rmbut nti ank xnaik rmbut ke apa jadah..Geram betul aku dgn org tua mcm ni parents aku sdri pun xde nye prcaya,ckp benda2 mgarut mcm ni..

2 Balas

Laa tak kan tak boleh? Saya baru potong rambut 3 hari lepas . Tawakal je