menunggu hari

Menunggu hari, kaki dah bengkak sangat, semoga saya dan baby sehat2 dan selamat smpai melahirkan.

menunggu hari
15 Balas

Letak bantal bawah kaki masa tdur utk surutkan bengkak tu.. hri2 buat.. Ni bukan psl tggu hari😅 sbb air dlm badan berlebihan.. mmg mcmni hormon org mngndung..

5y ago

ya sis 🤣 nurse ckp mcm tu juga kaki bengkak kurangkn mnum air wktu tertentu alaskn kaki tinggi skit

Sy due bln 11. Tp kaki dah bengkak. Siang mlm. Nk jalan pun sakit. Terpaksa la ambik masa skit. Baring n letak kaki tinggi.

Mcm aunty sy pun kaki mcm ni. Dah dekat sgt due date dia. Org tua2 kata normal utk yg menunggu hari nak bersalin.

Kaki sy pun macam ni,urat2 kaki dah tenggelam, tak nampak langsung.. Due 16/10..

Saya due 8/11 kaki da bengkak habis da. Terpaksa pakai selipar husb.

Bengkak nya kaki sis.. Huhuhu.. Memang camtu ke sis??

5y ago

Oh, pembawakan masing2 kot sis.. 👍👍👍 Semoga sis selamat bersalin ye..

Brp minggu dah sis? Sy pon menunggu hari juga.

Comelnya kki. Mcm kki bby 😁😁

Ni kaki bengkak ni bpe mggu sis?

Aminnn aminnnn