Bagaimanakah kondisi kesihatan mental anda semasa hamil? #ProjectSidekicks #TAPSidekicks
Bagaimanakah kondisi kesihatan mental anda semasa hamil? <a href='/feed/hash/ProjectSidekicks'>#ProjectSidekicks</a>  <a href='/feed/hash/TAPSidekicks'>#TAPSidekicks</a>
Voice your Opinion
Bagus
Tidak bagus, saya kemurungan
Boleh lebih bagus

10725 respon

57 Balas

Second pregnancy kene depression disorder setiap bulan pergi checkup mental 🥲

sometimes emosi memang tak menentu penat lagi .. tapi saya cuba untuk sabar

ada 2 hari saya rasa tak bagus.Cepat2 saya cari bacaan yg kuatkan semangat

ok je mood happy adik pon baik2 je duduk dalam perot saya.💕💕💕💕

stress morning sickness, tak larat rasa. cepat lah tamat 1st trimester

murung. seb baik anak tak ikut murung..mata besar n comel!😂

ada masa bad mood..ada masa ok..sabo je le suami melayan nye

bila datang stress cepat² saya tersenyum dan gembira

emosi saya x menentu... terlalu sensitif cepat marah...

mengandung anak kedua ni, saya ada panic attack 😔