Adakah anda suka menonton siaran langsung rancangan membeli-belah?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

1958 respon

16 Balas

orang beli tv nak tgk drama/movie klau yg xde astro ataupon netflix ni org tgk basic channel tv je yg jenis free..lps tu smua channel ntv7,tv9 wow shop je tv1,2,3 pulak xde cite menarik

kadang kadang.. tengok jenis produk tapi kalau tetiba dia keluar time tengah tengok cerita, rasa nak hempuk je 😑

voice projection ala kadar & barang menarik saya okay je

tak sukaa..... nnti asyik terbeli jee...😩

Depends #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Tidak #TAPsupermoms #TAPactiveusers

suka sbb mura n kualiti pun trjamin

sometimes

sometime

tidak