Adakah anda sudah menjejaki kesemua negeri di Malaysia?
Voice your Opinion
Ya, sudah
Belum lagi

6637 respon

64 Balas

Sabah Sarawak dan perlis saya belum sampai.. yang lain dah. Saya lahir di kelantan, ayah org kedah, atok ada sdara mara di penang, langkawi perak utara2 kecuali perlis... kawen dgn org Johor.belajar di selangor... ramai sdare di melaka seremban...

Perlis, kelantan, sabah, serawak belum lagi ada kesempatan. Paling suka terengganu, calm je.. sbb dah biasa stay area traffic jem (kl, selangor, melaka, jb)

ѕaвaн je yg вlм pernaн ѕaмpaι...тнaιland вagaι da ѕaмpaι..negara ѕendιrι вlм нвѕ dιjelajaнι...нaнaнa

1 semenanjung sudah. Sabah , Sarawak dan WP Labuan belum. Rezki anak lah nak jalan2 dgn kami ke sana. 🥰 insya Allah

Semua negeri dah kecuali negeri Perlis,Kelantan dan Sarawak...Sapa2 suggest tmpat2 best di 3Negeri ini boleh??

sy org selangor suami org johor..sy dah pg negeri sembilan,pahang,perak,kelantan,melaka

Srwk tmpt kelahiran😍..tmpt yg blm pegi Perak,Perlis,Kedah,Terengganu & Sabah.

Alhamdullilah..dah sampai semua tempat. Perks of outstation work & studies.

Sy x penah sampai sarawak lg. Yg lain² alhamdulillah dah penah sampai.

Sabah Sarawak jee yang belum ada masa nanti boleh pergi sana