Pernah atau tidak anda menghidap demam campak?

Voice your Opinion
Ya, (komen bila)
Tidak

1553 respon

102 Balas

2017, tahu yang same anak saya lahir. mmng tahu sejarah mase saya kecik² dulu. mak ayah saya selalu kata saya mmng belum pernah kena demam campak. bile anak saya masuk umur 9bulan saya kena demam campak. lepas je saya sihat dari terkena demam campak, selepas 2 minggu baru anak saya kena demam campak pulak, sbb anak saya susu badan dengan saya. itu la sejarah demam campak saya.

seumur hidup saya serta family Saya takpernah kena campak. Saya pelik jugak pada mulanya sebab dalam hidup mesti akan kena sekali jugak campak nie..cam tu laa bengkak beguk tu. Yg bangkak beguk penah rasa yg campak takpenah rasa. Bila tanya mak rupanya satu family kami semua ada suntikan utk elakkan campak.

time baby kena yg halus bila umur 32 kena yg chicken pox. abis jangkit anak2..

2018 - lepas bersalin dua hari terus kena demam campak pertama kali kena 😆

umur 23 ke berapa tah tak silap. ngis kena bila tua2 ni

tak ingat bile tapi zaman kanak2 bawah 5 tahun gitu

wktu darjah 3 dan waktu berpantang anak pertama

masa darjah 6..siap pengsan kt perhimpunan😂

ms zaman bujang belum berkahwin penah alaminya

Ya, masa kecil #TAPsupermoms #TAPactiveusers