Tekanan dan stress

Mengandung kali ni saya banyak fikir.. Masa raya cina banyak benda jadi, kerap rasa stress dan tertekan.. Tiba2 ada datang berita gembira saya mengandung.. Tapi stress tempat kerja, kadang2 buat saya kerap menangis dan stress.. toksik sangat.. Baru ni 27weeks tekanan darah naik.. mungkin penat campur stress.. 🥲Harap tak effect kat baby saya..

1 Balas

Amal kan konsep biarkan mulut mulut org ni sis. Kepala tak sakit, diri kita tak sakit tu je penting.