Stress during 1st trimester

Hi mommies, saya baru masuk minggu 11. Lately ni saya banyak stress. Menangis yang melampau dan mengalami tekanan. Saya risau kondisi bayi saya, masih ada lagi ke bayi saya ni? Setakat ni masih takde tumpah darah atau apa cuma saya sangat risau. Ada apa2 saya boleh buat ke? Kalau ada kata2 untuk saya, saya sangat gembira. Btw ni kandungan pertama saya

8 Balas

Hello Mummy, I knew that u are having a lot of things now, but trust me mummy 😇 you are doing very great as I did, I grow up very well in your tummy everyday, you glow up everyday since you bring me as your champion baby ❤️ no worries mummy I am happy being your champion baby, don’t be stress mummy I am here for you, talk with me everyday since I love to hear your voice, hug me tightly mummy, I love You ! Can’t wait to be in your arms mummy ❤️ p/s: may this help you enjoy your pregnancy journey ❤️ always be positive ya ❤️

InshaAllah baby dan kamu akan ok. Sy pun first pregnancy dan agak emosional , benda kecil sensitif dan kadang2 menangis malam2. apa yang sy buat, sy akan cari dan dengar ceramah agama utk saya reset semula minda dan fikiran saya. penting utk kita tidak terlalu stress dear mommy.. saya akan tengok video2 baby dan kanak2 yang buat saya teruja utk tunggu kelahiran baby saya sendiri. InshaAllah itulah hadiah terbaik utk kita. fighting love! 💕

In Sya Allah.. semoga semuanya baik2 sahaja,bykkn berselawat.. semoga dipermudahkan segala urusan dan baby membesar dgn baik.

Kalau rasa perlu seseorang untuk meluah, boleh bagitau nurse yang handle kita... Depa ada kaunselor depa..

Gi scan utk tgk keadaan baby ye sis, terus gi klinikk

semoga mommy n baby sihat sehingga bersalin nanti..

InsyaAllah baby ok. Doa yg baik2 hari2 ok?