Adakah anda rasakan penting untuk minum susu hamil sewaktu mengandung dan menyusu?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2974 respon

20 Balas

saya x minum susu hamil sebab kandungan gula nya tinggi & rasanya terlalu manis. saya dah cuba byk jenis, dpt minum dutch lady full cream milk / susu tepung nespray je. boleh jugak dpt kalsium dari yogurt atau keju

penting. time mengandung untuk kuatkan Tulang dan gigi ibu Hamil. time menyusu pula untuk tumbesaran anak. especially anak bawah 6bulan

x minum susu hamil wktu mengandung dan menyusu.. alhamdulillah ok saja, susu pn banyak je.. sampai mcurah2 pn ada kdg2..

Tp sy xley minum susu putih .. Biase campur ngn milo or susu coklat or minum jus

Ya tapi x semestinya susu khas ibu hamil. Susu everyday pun boleh

sy mnum susu HL n mmg bgus sbb mngndungi folic acid

penting..tp sy xboleh telan susu.😢

Ya bgus utk diri dan bby dlm perut

yes. sgt penting.

Ya sangat penting