mengandung 38 minggu

mengandung 38 minggu,berat menurun??

34 Balas

normal kot sis . Saya pun 38minggu . hri tu cek 58kg ,lepas tu turun ke 54kg,lepas tu naik balik 56kg . skrng kn Jmpa nurse seminggu sekali dpt jugak pntau berat

berat sy tak turun2. setiap mnggu checkup makin naik. esok dah 39mnggu

3y ago

sama..stakat ni dh 20kg naik

sama lah kita sis..saya pon menurun jugk berat badan..saya dari buka buku pink lagi berat naik turun naik turun nurse KK ckp..tak ada perubahan berat badan saya..

sy dah 38 minggu 2hari untuk anak yg ke 4 ni, xde ape2 tanda lg.. ank2 yg lain semua awal dr due date.. yg ni due date 29/12..semoga xover due

hi mommies...Saya due date 31/3 tapi belum ada tanda² lagi.. Dah 38 minggu 1 hari..Anak pertama ❤️🤗.

3y ago

due saya 29/3 , dah 38w5d . sama juga anak pertama , takda tanda pape lagi . lagi kerap makan ade lhaa 😅

ada spe yg dh beslin ke..due buln 11..

2y ago

saya bersalin bulan 11 tapi 26.10.22 dah bersalin..pada usia kandungan 38minggu2hari.due kita bersalin tak tentu bila² je bby nk klur..

hye mommy2 nk tnya , hamil 38 minggu normal ka turun lendir berwarna coklet ? atau perlu jumpa doc ?

sy dh 38 week, normal ker keputihan keluar byk sampai setiap kali nk pi toilet nk kene tukar panties liner..

8mo ago

Boleh tahu slps brp lme keluar keputihan bru bersalin?

sy due 26/01/2022 tanda² belom ada ( kiraan nurse skrg 39week . kalau ikut app ni 38week 4dys)

mengandung 38 minggu berat makin naik rasa tak bleh jalan jauh sngat