mengandung 38 minggu

mengandung 38 minggu,berat menurun??

34 Balas

Buka buku 53kg. Berat tiap2 checkup main dlm 50-53.5kg je. Skrg 50.5kg. Berat sblm mgndung 48kg

kita sama. dah start menurun. tp x sampai 0.5kg trun. sy 38 week juga.

berat sy pun menurun dah 38 week 3 hari..kerap dah skit..tapu ngantuk yang amat..normal ke..

sy ary nie dh msuk 38minggu.. lum ad tanda ape2..14/2/2022 sy kne serah diri dh

hai .saya 38week kencing ada darah .ada tak yang pernah jadi jugak?

Berat saya menurun bila alah, kurang makan. Cuba juga makan benda2 lain

berat xturun...tp bp yg makin naik

sy skrg dh 38 minggu..berat sy pulak 57.5

saya 38week 5day dh. xde lagi tanda tnda

Jangan risau. It’s normal. Saya pun menurun