Adakah anda menerima atau menolak vaksin untuk kegunaan pencegahan kesihatan sewaktu pandemik ini?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2040 respon

19 Balas

Pengalaman sy sebagai sorg yg penah kena Covid-19 adalah patut ambil utk keselamatan ibu dan anak sbb sy tgk sendiri ibu yg x vaksin bertarung untuk hidup dgn kesan Covid-19 berbanding dgn ibu yg dah lengkap atau di vaksin. Sayangi diri anda dan bayi dlm kandungan

vaksin xmenghalang dari kena covid xjugak menyembuhkan dan xmengelakkan.. tetap kena jaga jarak jaga sop pakai mask.. xtaw ape sebenarnya fungsi vaksin.. jadi untuk ape vaksin?? so i refuse..

saya X nak ambil vaksin..risau dgn kesan sampingan.. kesan sampingan kebanyakan lebih teruk dari kena covid19 klu Vaksin X ngam dgn bdn sesorang..

better ambil vaksin..why not..demi.kshtn dri sndri juga dan kluarga #TAPSupermoms

jika boleh utk org2 hamil, memang saya nak cucuk vaksin

Dekat overseas pun dah macam2 isu pasal vaksin ni

#TAPxTanamera. klu de vaksin better amik laa

ya..sy menerima vaksin #TAPsupermoms

Saya menerima vaksin #TAPsupermoms

ya.. sy menerima vaksin..