Adakah pasangan anda menemani anda ke semua pemeriksaan?

Select multiple options
Ya
Tidak

543 respon

8 Balas

hihi lagi selesa pergi sorang2. masa bersalin je dia perlu ada. dan selepas melahirkan uruskan baby selepas bersalin. sehingga habis pantang suami perlu ada bersama.

Tidak semua. Masa pandemik dan seat penuh, pasangan hanya hantar dan jemput sahaja. Masa trimister kedua, saya ke pemeriksaan sendiri sebab dah hilang alahan.

Tidak semua. Tapi ada juga dia usaha teman. Concern dia nak cuti selalu susah

tidak pernah temani

Pjj ~ so jarang2

Pjj

yes

ya