Tah pape je

Mende ah. Korg jangan nak tanya pasal hubungan suami isteri dalam bilik dah k. Tak pasal2 aku kena . Kita niat nak tolong org yg tanya, kita pun jawab lah bagi jelas dan faham ayat tu, nak bantu rumahtangga dia, aku balik yg kena. Kata hatespeech lah apooo

1 Balas

Tak semua dlm ni open minded bincang perkara ni mcm omputeh. Dah budaya orang Malaysia, malu masih ada. Bagi saya , OK je puan jawab dan general je, tak tunjuk pun peribadi puan. Kita raikan perbezaan pemikiran dgn adab dan ilmu