Assalamualaikum mommy semua.. korang dah melahirkan ker yg 37 minggu tu 🤭.. sy belum lagi mommy

Menanti kehadiran 37weeks

11 Balas

sy 38 week 5 days, due 30 November 2023 masih belum ada tanda2 lagi. anak kedua. honestly dah mula rasa stress sbb takde rasa nak bersalin lgi, selalu mengeras je. penat maybe sbb ada toddler umur 2 tahun+, anak first, bersalin masa 37 weeks 4 days.

10mo ago

awk bersalin kat mana nnti sis?

waalaikumussalam belum lagi mommy. dah 37 weeks 5 days. belum ada tanda tp betul2 tak larat dah ni nak jalan 😭 tidur malam tak lena nak angkat kaki pakai seluar pun sakit amat

10mo ago

sabar sis.. insyallah bby akan keluar kalau sdh tiba masa nya

saya 38w 2d masih takde tanda lagi 🫠 due 1/12 if still takde tanda kena serah diri 30/11 sebab gdm ☺️

10mo ago

moga dipermudahkan proses melahirkan sis 🤲aamiin

37w4d. admit czer 23/11 ni 2nd baby. mual2 cirit birit xslera makan sejak2 masuk 9m ni

10mo ago

amin sis tq

Saya 38w 6d tapi still takde tanda due 28/11 cuma kerap mengeras jer

10mo ago

Insyaallah Allahumma aamiin 🤲🏻❤️

saya due 6.12. dah selamat bersalin 18 Nov hari tu..37 weeks 4 days

10mo ago

Due kita smaa sia 6.12 tapi syaa blm ada tanda apa2 lagi😅

37weeks 2days xde tanda cuma baby mngeras je! Mual2! Cirit birit!

10mo ago

oh yka sis.. sy mengeras yg contranction tu dlm 1 jam tu kadang 2 3 jgk la..

sya 37week 3day ,masih blm ada tnda2 nk brsalin lgi ,

10mo ago

tak pe masi dah masa lg.. bby main² lg kat dlm

37w5d, my 4th baby 😆 nervous tu tetap ada yaaaaa

10mo ago

Amin2. Sama2 kita doakan. Semoga dipermudahkan urusan awak jugak! Aminnnn 🤲🏻

saya dah 39w 5d masih belum ada tanda nak bersalin.

10mo ago

maybe bby selesa sangat tu sis 🤭.. semoga bby bg kerjasama 🤲aamiin