Siapa sama?

Menanti dengan penuh kesabaran. #firstbaby

Siapa sama?
22 Balas

Bestnya x lma lagi jumpa baby😍😍semoga dipermudahkn segalanya urusan sis.. Sa lma lagi x sbr da ne lagi 2 bln nk tggu klu boleh nk sgt jumpa baby skrg haha apa2 pun minta doa2 semoga baby Sa sihat2 sja Amen...

4y ago

Congrats sis 😍

sy beza 2 hari je lg dri mommy.. huhu masih juga blom ada tanda..beby masih aktif gerak smpai mengeras kejenye 😅😅 sakit2 sikit ada la tp x kerap

4y ago

Aminn...sama juga smoga dipermudahkan urusan.. 😊😊

Tahniah.. Semoga semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan segala urusannya.. 😄🌹 excited yea. Hihi

Semoga dipermudahkn..jgn stres2 tau...nnt bile baby dh keluar,perasaan happy tu hanye kite yg tahu...huhu

4y ago

Xpe..sy dulu delay 8 hr...due 13hb,bby keluar 21hb..kene alert jgk tau tanda2 dn keadaan bby...pujuk baby kate nk jumpe mmy tk...hihi...

Saya nk kene serah diri harini. Semoga semua urusan kita dilancarkan dan selamat melahirkan.

4y ago

Sis maryam..alaa xpe..jgn sdih2..bby thu tu bila dy nk kluar jnji gerak ok je

20/12 tp belum ada tanda2 lagi. Perut dah makin berat tapi baby enjoy lagi kat dalam haha

4y ago

Kann..bby dy main2 acah ng mommy dy..sakit main2 je ad..xpe bg dy berenang puas2..hihi

Sama sis..sya kejap2 nangis..sebab takut semua ada..mcm2 di fikir.

🙋saye.. due 16hb.. isnin ni nak kena serah diri😅

4y ago

ye

Moga dpermudahkan urusan smua2 bakal mummy🤗🤗🤗

4y ago

InsyaAllah amin3.. 😊😊😊

Alhamdullilah xlama dah..Kita 21hb kena serah diri

4y ago

InsyaAllah Aamiin3x 🤲 berdebar2 betoi