Kandungan 9 minggu

Nak tanya laa klu kndungan bru 9 minggu boleh lepas dalam ke ketika bersama suami... ?? Sebab suami sya orgnye kuat sngt nak bersama..tapi ketika bersama xde laa smpai keluar darah..kluar air biasa jer mcm keputihan...boleh bgi pendapat x sbb sya risau dgn kndungan first niy

12 Balas

Awal pregnancy bwh 1st trimester,tdk dgalakkan bersama dgn suami, kandungan msh muda,sabar2 lah dahulu tggu kandungan stabil 2nd tri...psl nak lps dlm,no problems tp pastikan cuci dgn bersih lps tu utk elakkan jangkitan kuman

Klu Tak de mslh cnthya pendrahan boleh.tp tdk ble kasar2. Klu mcm sa da pendarahan Masa awal kandungan Dan pernah keguguran 2 kli doc suruh stop bersama suami. Tnggu trimstr kedua Bru ble bersama sekiranya tiada masalah.

awal2 doc x galakkan bsama..bole keguguran jgk klu x bnasib baik..tu yg doc pesan kt sy..bole bsama dlm 3 ke 5 bulan ke atas..lupa dh..

Elakkan kalau blh sbb org kata kandungan baru nk lekat. Tp terpulang pd komunikasi pasangan la.

Nak bersama ke apa ke terpulang. Janji tak kasar² sangat and no sexs toys or bdsm. Itu saje.

4y ago

Bdsm tu apa?

Boleh sis.. Saya kandungan masuk 7 weeks dh mula bersama dgn suami.. Kena slow2 lah

boleh je sis.. saya lps besama air suami keluar balik sbb terus g tandas..

OK je.. Tp jgn kuat Sgt.. Ckp dgn husband, yg dh ada baby dlm perut..

boleh je tp lepas tu cepat2 kencing . time seks jangan kasar sangat.

boleh jeee sis... tp jgn kasar...

4y ago

hehe.. boleh... tp kalo was2.. luar je.. sye tiap kali lepas bersama terus basuh n die kuar smule...