Apakah memori yang paling berharga dan tidak dapat dilupakan untuk anda sempena Merdeka?

Select multiple options
Nyanyikan lagu kebangsaan & menaikkan bendera Malaysia
Menyaksikan perarakan
Keluar meraikan sambutan bersama kawan & keluarga
Melawat Tugu Negara
Duduk & sambut di rumah
Terlibat dengan perarakan
Melukis mural bertemakan patriotisma

918 respon

7 Balas

Sambutan hari kemerdekaan di sekolah masa kecik2 dulu. Best sangat. Bawa bendera ke sekolah, nyanyi lagi patriotik ramai2. Menonton perarakan kemerdekaan.

zaman sekolah buat mural, poster kain rentang, koir.. dah dewasa ni suka dengar ucapan tentang sejarah bangsa melayu sebelum merdeka

saya sertai 3 tahun perarakan merdeka masa tu umur 15 tahun sampai 17 tahun main pancaragam dekat Kuantan Pahang

Dr kecil smpai ke beso.. Stay at home time ni🤭🤭🤭

duduk and sambut d rumah

naikkkan bendera

stay home