Siapa yang paling banyak membeli barang persiapan menyambut bayi?
Voice your Opinion
Saya
Pasangan saya
Saya dan pasangan
Ibu Bapa/Ibu Bapa Mertua
Adik-beradik

2504 respon

21 Balas

husband sy pling xcited bli brg bby..😂✌tw2 dh bli je..pdhal br list kan apa nk bli..dia akn kata..yunk list yunk tulis tu dh blh cncel dh abg dh order n bli by online..😂😂dia suke buat surprise😅 #TAPSupermoms

Saya! sebab beli online jer kan.. sng 🛒🛍️, suami bagi duit Family byk sponsor jugak 😇Alhamdulillah #TAPsupermoms #TAPxTanamera

x suka barg warna warna.. suka beli putih semua sbb kalo ada semua ke kotor ke mmg boleh taw..

pasangan yg tk bg saya beli..saya tlg pilih je #TAPSupermoms

saya. suami blik check apa yg sy beli shj #TAPXTanamera

saya #17Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

sy , suami mak dan adik2 semua ada belikan..

Saya #TAPSupermoms

Saya #TAPsupermoms

saya dan pasangan