Adakah anda rela memasak sesuatu hidangan yang mahal/viral dari membeli di luar?

Voice your Opinion
Ya, memasak
Tidak, beli je di luar
Ikut mood
Ikut tenaga

1656 respon

9 Balas

beli untuk rasa2 dulu.. lepas tu cuba buat sendiri dkt rumah smpai reti.. skrg x beli keria gula melaka dkt luar lg dah.. boleh letak keledek lebih, salut gula pun lebih.. jimat pun jimat..

x brapa pandai bab masak2 ni...jd kalau hidangan yg viral o mahal saya akn beli dulu...kalau da terjatuh cinta baru la test buat sndri...

memasak..jika ada bahan..tenaga mood semua jalan la kott..

ikut mood la kdang bila dtg rajin luar biasa msakknb😅

Ikut mood dan tenaga #TAPsupermoms #TAPactiveusers

depends on d mood

ikut mood

ya