tolongg sayaa?

Memang tanggunjawab anak laki 100% Kat ibu diaa. tapi bila da kahwin bini anak dia tengah sarat nak bersalin.. tengah malam anak diaa duk terjaga sebab jaga bini dia urut bini dia tak akan masihh nak mengharapkan kat anak yang da kahwin sahaja? asalkan dalam rumahh ada 2 orangg anak laki dia lagi masihh tak kahwin , masing2 da besar bukan kecek lagi . tapi ibu dia tetapp nakkkk mengharapkan suami saya seorang sahaja. Sampai ada 1 hari tu kami laki bini boleh bergadohh .. sumpaahh demi Allah makin lama makin strss n tertekann . . apa lagi yang perlu saya buat??

16 Balas

Sama dengan saya awal2 dulu, but alhamdulillah sekarang better, bincang ngan husband ajak duk rumah sendiri, menyewa pun takpe, biarlah susah sekarang asalkan tak menyesal kemudian. Duit boleh cari, tapi kebahagiaan hurmm