Makan pil perancang tapi mengandung

Anak first baru 9months+ …. Masih terkejut laki bini

Makan pil perancang tapi mengandung
4 Balas

keberkesanan dalam 98-99% jika ambil dengan cara yang betul. 1-2% masih boleh pregnant. makan pil tak bermaksud terus kebal, takkan pregnant. anggap ni rezeki dari Allah ye. awak dan husband pun dah cuba merancang sebaiknya.

6mo ago

Terima kasih bgi kata positive😊😊 rase happy siket .. kalau tidak murung je rasa . Kite bole terima tpi org sekililing xbole terima shoo pening bile pkir.

kita sama . tpi bby sy dh 13 bulan . sy takut kne judge smpai x bgitau sesiapa lgsg skliling sy . jujur msih trauma brsalin tpi dh rezeki .. good luck mommy

5mo ago

Kann. Mcm mne gaya nk bkk buku pink . Mesti kne bising arghhhhh

tahniah! terima dengan redha dan hati terbuka. InsyaAllah semoga semua urusan dipermudahkan

5mo ago

Terima kasih awak🥺🥺 aaminn aaminn

alhamdullahh..bersyukur lahh..

5mo ago

Alhamdulillah rezeki allah