penyusuan ibu

memang normal ke kalau mommies period lepas menyusu anak nipple rasa pedih ? sometimes tak menyusu pin nipple tiba tiba berdenyut dan pedih . takde luka pun .

1 Balas

Baby boy ke sis... Sama la situation kita. Kakak saya kata normal.. period saya takat 2 hari je... Lepas tu dah x de

5y ago

Baby girl kuat susu juga la tu... Anak perempuan saya dulu x kuat sgt menyusu...so senang nak Pam susu... Ni start Pam pun belum...