Luka czer melecet

Hi ada tak ibu ibu czer kat sini yg luka dia elok jeee, cuma tiba tiba melecet. Tapi tak pedih. Dan bila kita tekan perut takde air bisa keluar pun. Cuma nak tau je pengalaman ibu ibu🤗. Ade ke yg sama? Sebab perut berlipat ek? Pastu peluh? Melecet tu kawasan atas luka dan bawah luka. Haa gituu. Tp setempat setempat je. Kena air tak pedih pun . Baru 24 hari czer 🤗#seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

Pengalmn saya 2x czer just make sure kawasan czer tu sentiasa bersih dan kering insyaAllah okay semua