breast feeding problem ( nipple pendek)

hai mummy's, sy ade masalah utk bagi anak menyusu badan sbb nipple sy pendek. sekarang sy pakai nipple cover silicone tapi bende tu menarik nipple sy bila anak menyusu sampai pedih. ade suggestion tak nipple cover brand ape yg Okey? skrg pakai brand pegion..

2 Balas

Better tak payah pakai nipple cover tu . Bagi je terus awak punya . Nanti lama lama nipple akan panjang sendiri . Biar baby yang insap . Tu petua nenek saya 😊

5y ago

most welcome 😊

Yang jenis macam ni