Masa bersama suami

Memang masa first trimester tu mood untuk ‘bersama’ suami tu kurang ke ?

2 Balas

Kalau ada alahan mmg mood kelaut.. Tp better elakkan bersama trimester pertama ni. Nti masuk trimester ke 2, jgn la tnya knp hari2 nak mintak.. Smpai penat husband nk melayan. Tp lain org, lain lak dia pnya keinginan. Ada yg mmg xde mood smpai 9 bln.

Bgntung pada bdn n hormon si ibu. Mcm sye boleh kata hari2 nak. Tp suami yg tkot nk kerap.