Malas

Memang masa awal awal pregnancy ni rasa malas je. Balik kerja terus rasa nak melekat je dekat katil. Buat kerja sikit pun dah mengah. Tapi alhamdulillah suami memahami.. Memang macam tu ye? Agak2 bila nak rajin?

23 Balas

Sama. Rasa nak tdo sepanjang hari. Alhamdulillah suami sgt memahami. Dia selalu tolong buat keje rumah. Cepat mengah.

Sy preg bb girl,mmg mls n kuat tido..preg bb boy,rajin sgt sbb tdk rasa morning sickness,rasa cergas saja n tak byk karenah.

4y ago

Hahahah saya terbalik pulak dengan sis😆

Hahah even dah 6 bulan ni pun malas sis. Bila ade mood je baru kemas rumah. Penat 😅

Dia punya ngantok tu x leh bawak bincang . Duduk skjp rasa sengal pinggang . Nk baring je 😅

Awal2 mmg mlas.. Nk tidooo je.. Da sec trim dia xkuat tido sgt.. Kuat berjalan je🤣

sama la.. saya 3bulan baru rajin ad Masa dtg mls lantak kan je esok2 baru buat..

sama jgk sis..ni dh nak masuk 6 bln br la rajin skit..awal2 lg trk malasnya..

Sy awl trimester pn sme mls,msuk second trimester baru rse smngt skit haha..

Normal..tapi disebabkn ada tgjwab ,bangun n kuatkan jugak 🤗

Biasa lh. . Kalau bole nak tido je spnjg hari